Racefamilie van Kasteren

Aankondiging boek Racefamilie Van Kasteren

thumbnail_MariDefinitiefdesignsoft2VOORKANT.jpg

De teksten zijn geschreven, de foto’ s zijn uitgezocht, de voor- en achterkant van het boek ontworpen en de eerste proefdrukken af.

Voor een laatste controle wil ik de tekst nu nog een maandje met rust laten en dan met een frisse blik alles nog eens doorlezen. Dan vallen altijd nog dingen op die nu niet in beeld komen.

In de tussentijd zal in overleg met de uitgeverij voor de meest geschikte opmaak gekozen worden, het boek kan opgemaakt worden en daarna kan het boek gedrukt worden.

Om tot een zo optimaal resultaat te komen en zeker niet in tijdnood te komen heb ik in overleg met de uitgeverij er toch voor gekozen de presentatie en het uitgeven van het boek over de zomer heen te tillen.

In het boek zijn verslagen opgenomen van alle wedstrijden die Christ en Rinus gereden hebben, uitslagen van al deze wedstrijden, eindstanden van de klassen waarin Christ en Rinus aan de start kwamen, een volledig uitslagenoverzicht van alle wedstrijden van Rinus, veel anekdotes, veel achtergrondinformatie over de nationale en internationale motorsport, het verhaal van Rinus over de periode na zijn race-carrière, informatie over de supportersclub van Rinus, het verhaal over het ontstaan van de veteranenklasse bij de N.M.B., 199 foto’s zwart wit en kleuren waarvan de meeste nooit eerder gepubliceerd en bovendien interviews met twee bekende concurrenten van Rinus: Harrie van der Kruijs (N.M.B.) en Bert Struijk (K.N.M.V.).

Het manuscript van het boek is 290 pagina’s dik en bevat 199 zwart wit- en kleurenfoto’s.

Dit boek is een reis door de tijd en geeft een goed beeld van de toenmalige wegracerij in Nederland.

De richtprijs van het boek met een zachte kaft is € 24,95. Bij voldoende belangstelling zal er ook een versie komen met een harde kaft. De richtprijs hiervan is € 32,45.

De eerste 200 bestellers krijgen gratis een mooie ansichtkaart van Rinus op zijn 250 cc kampioens- Yamaha. Iedereen die een boek besteld, heeft de voorrang voor het bijwonen van de presentatie van het boek.

De presentatie zal plaats vinden op een zaterdagmiddag eind september, waarschijnlijk 30 september 2017, in Sint-Oedenrode. Nadere info volgt. Naast het presenteren van het boek zal deze middag natuurlijk ook het karakter krijgen van een reünie van de toenmalige motorsportwereld.

Iedereen die in het bezit wil komen van dit bijzondere boek kan het boek vanaf nu bestellen door middel van een e-mail aan: m.kasteren2@chello.nl. Bellen kan ook:  0499 – 47 48 54.

Graag ook aangeven of u aanwezig wilt zijn op de presentatie.

Mari van Kasteren.