Home » Nuttig! » Nieuws & Actualiteiten » Veiling ... voor iedere portemonnee wat wils.

Veiling ... voor iedere portemonnee wat wils.

Gepubliceerd op 15 januari 2018 11:39

Failliete motorzaak Van der Heyden op de veiling

Een kleine vijftig motoren en veertig scooters gaan komende maand onder de hamer via veilingsite BVA Auctions. De voertuigen komen uit de failliete boedel van Van der Heyden Motors.

De duurste motor, een Indian Motorcycle van het model Chief Dark Horse, moet zeker tienduizend euro gaan opbrengen. Voor de kleinere portemonnee zijn er Tomosjes te koop met een openingsbod van 25 euro. Op de lijst staan verder 17 motoren van Yahama en 7 Kawasaki's. Bij de scooters zijn vooral veel exemplaren tot 25 kilometer per uur te koop, namelijk 25 stuks. Daar is een Vespa het duurste exemplaar, voor vierhonderd euro. De veiling gaat woensdag 31 januari van start en sluit maandag 19 februari 2018.

De oudste motorwinkel van Nederland, tot voor kort gevestigd aan de Rietveldenweg, vroeg begin november faillissement aan. Van der Heyden Motors begon in 1904 in de Vughterstraat. In 2014 verhuisde de motorzaak naar de Rietveldenweg, waar een showroom van 1700 vierkante meter werd gerealiseerd. In 2015 gaf de dochter van eigenaar Marcel van der Heyden in deze krant nog aan de echte familiezaak graag over te nemen.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.