Home » Nuttig! » Nieuws & Actualiteiten » Ducati Supersport mooiste motor

Ducati Supersport mooiste motor

Gepubliceerd op 15 november 2016 19:08

De Ducati Supersport is op de EICMA beurs gekozen tot mooiste motor

Uit het persbericht :

De Ducati SuperSport is volgens de bezoekers van de EICMA 2016, de mooiste motor van de beurs. De verkiezing “Stem en win de mooiste motor van de Show” werd voor de 12e keer georganiseerd door het Italiaanse motorblad Motociclismo. Van deze twaalf edities, wist Ducati maar liefst acht edities, waaronder de laatste vier jaar op rij, de verkiezing te winnen.

Meer dan 12.000 fans brachten hun stem uit tijdens hun bezoek aan de beurs of via de website van Motociclismo. De nieuwe SuperSport behaalde 13,2% meer stemmen dan de motor die op de tweede plaats is geëindigd.
De stemmen werden tijdens de laatste dag van de EICMA, zondag 13 november, geteld onder het oog van een grote menigte fans. Hier bevonden zich onder andere Caterina Tartufari (EICMA Project Manager), Piero Bacchetti (President en CEO van Edisport Editoriale), Pederico Aliverti (Directeur van Motociclismo) en Julien Clement (Ducati Design Centre Senior Designer en ontwerper van de SuperSport) die de prijs namens het Italiaanse motormerk in ontvangst mocht nemen.

De “most beautiful bike of the Show” award, werd aan het einde van de EICMA uitgereikt en betekende het slot van een intensieve beursweek vol met evenementen en tentoonstellingen, met over het geheel, vermoedelijk hogere bezoekersaantallen dan voorgaande jaren.

De Ducati SuperSport is bedoeld voor mensen met de voorkeur voor een sportieve motor, maar die tevens ook een comfortabele en eenvoudige bediening zoeken tijdens de dagelijkse ritten. De SuperSport is een veelzijdige en toegankelijke motorfiets die plezierig rijdt onder alle omstandigheden en daarnaast kenmerkend is als een echte volbloed Ducati. Door de eenvoudige bediening en het Ducati Safety Pack, dat bestaat uit een Bosch ABS systeem en het eigen ontwikkelde Ducati Traction Control systeem, heeft de berijder optimale controle over de sportieve motor. Ducati richt zich met deze motor, met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en lange onderhoudsintervallen, op de dagelijkse inzetbaarheid van de SuperSport.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.