Henk Vosters

Op zondag 13 mei 1962 wist Henk Vosters zich in de 175 cc klasse op DKW een 7e plaats te veroveren bij de motorcross in de toen nog Limburgse plaats Tuddern.

Henk Vosters heer en meester in motorcross te Echt (juli 1971)

Henk Vosters heeft in de 250 tot 500 cc superklasse ook in Echt de hoogste eer behaald en daarmee nogmaals bewezen dat hij dit jaar een serieuze gooi doet naar het nationale kampioenschap motorcross NMB. De eerste manche zag het er anders nog niet zo veelbelovend voor hem uit. Trouwens Goossens Nederlands kampioen 50 cc won gemakkelijk en in de volgende manche had deze de pech een paaltje te raken waardoor zijn benzinetank onherstelbaar verwoest werd en hij uit de strijd moest verdwijnen. In de tweede en derde manche sloeg Henk Vosters toe. Tweemaal kwam als eerste over de streep en werd zodoende algemeen winnaar.


SWEYKHUIZEN, 22 juli 1962 — Op het circuit de Pepelsberg te Sweykhuizen hebben zondag onder ideale weersomstandigheden talrijke liefhebbers van een onvervalste motorcross kunnen genieten, waarbij zowel de junioren als de senioren in de onderscheiden klassen een verbeten strijd hebben geleverd om de bloemen, de bekers, de premies en wat er verder aan prijzen te verdienen was. Normaal moesten de jongens met de zware machines de wedstrijd maken maar zondag hebben ook de junioren de enthousiaste menigte doen genieten van een strijd die van meet af aan het maximum aan spanning bracht en waarbij de verrichtingen van de 15-jarige Henk Vosters uit Eindhoven wel heel bijzonder de aandacht verdienden, want deze knaap speelde het klaar om der beide manches op zijn naam te schrijven, met zijn knetterende D.K.W., waarbij hij alle eigenschappen van een geroutineerde crosser ten toon spreidde.


Geleen, 6 oktober 1963

Geleen, 22 maart 1964